;

Vrijwilligerswerk

Weet je wel hoe belangrijk je bent? Zo begint onze brochure Vrijwilligers. Het antwoord is heel kort: Heel Belangrijk! En zo is het. Vrijwilligers zijn ontzettend belangrijk voor onze cliënten. Want vrijwilligers zijn vaak degenen die zorgen voor extra persoonlijke aandacht voor onze cliënten. Zij maken door hun hulp activiteiten mogelijk die zonder hen niet zo een succes zouden zijn. Of soms niet eens mogelijk zouden zijn. 

Onze jongste vrijwilliger is 15, de oudste is in de 80. Je bent nooit te jong of te oud om iets voor een ander te betekenen. Of om samen plezier te maken. Want dat is vrijwilliger zijn bij LeekerweideGroep: veel lachen, plezier maken en zinvol werk doen. 

 

Goede ondersteuning

Wanneer je bij ons vrijwilligerswerk komt doen, ondersteunen we je met goede begeleiding en scholing. Zodat de klik tussen jou en de cliënt nog beter wordt. Ook bieden we je een reiskostenvergoeding aan en de gezelligheid van themabijeenkomsten. 

 

Zo veel te doen

Iedereen houdt van persoonlijke aandacht, interesse en gezelligheid. En mensen met een beperking zeker. Er is zo veel te doen! Binnen de woning van cliënten, bij dagbesteding, vrijetijdsbesteding of als bezoekvriend. Maar ook als chauffeur, begeleider bij cursussen voor cliënten zoals de kookclub. Je kunt samen sporten, gamen of bardiensten verzorgen bij evenementen. Of ze mee helpen organiseren! 

 

Samen met mijn bezoekvriend naar het Zuiderzeelicht

Het is leuker met zijn tweetjes

Problemen met het invullen van formulieren

 

VrijwilligersNH

VrijwilligersNH is een label van LeekerweideGroep. Doel is mensen die geïnteresseerd zijn in vrijwilligerswerk te begeleiden naar een activiteit die bij hen past. En organisaties door heel Noord-Holland Noord te ondersteunen bij de begeleiding van hun vrijwilligers. VrijwilligersNH kan hen helpen door de matching, begeleiding en registratie en administratie uit handen te nemen.

Kijk voor meer informatie op www.vrijwilligersnh.nl.

Info aanvragen

Wilt u meer weten of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op.