;

Stage lopen bij LeekerweideGroep

Wil jij stage komen lopen bij LeekerweideGroep? Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde leerlingen en studenten die praktijkervaring op willen doen. Bij LeekerweideGroep kun je stagelopen in de zorg- en welzijnsector, maar ook bij ondersteunende diensten als de technische, administratieve en financiƫle dienst bieden wij stageplekken aan. Ben jij benieuwd of de (gehandicapten-)zorg iets voor jou is? Of wil je kennis en ervaring opdoen in jouw toekomstige vakgebied? Dan is een stage bij LeekerweideGroep geschikt voor jou!

Stage met een betekenis

Samen met jou werken we hard aan het bevorderen van het welzijn van mensen met een beperking of afstand tot de maatschappij. Naast dat je kennis en ervaring op doet, betekent jouw stage ook echt iets en maak je een verschil voor heel veel mensen. Wij bieden je graag de volledige ervaring en zorgen ervoor dat je in aanraking komt met alle aspecten van de zorgverlening en de taken die daarbij horen.

Procedure en aanmelden

Voordat je kunt starten met jouw stage bij LeekerweideGroep moet er een procedure worden gevolgd. Deze procedure duurt gemiddeld drie weken. We raden je aan om je ruim op tijd aan te melden voor een stage bij LeekerweideGroep. Wil je meer weten over onze stages of graag stage bij ons komen lopen? Klik dan hier voor meer informatie.