;

Het Kinderkookcafé breidt uit naar Enkhuizen!

Goed nieuws! Wegens groot succes breidt het Kinderkookcafé uit naar Enkhuizen!
Op zaterdag 2 maart openen we wekelijks de deuren van het kookcafé in Enkhuizen en koken en bakken we van 15 tot 17 uur. Locatie: de keuken van Westerhof, Westerstraat 175, 1601 AG Enkhuizen.

 

 

 

Het Kinderkookcafé breidt uit naar Enkhuizen!

In het kinderkookcafé koken of bakken kinderen met autisme in groepsverband onder professionele begeleiding. Vanwege het gestructureerde karakter blijken koken en bakken heel geschikte activiteiten te zijn voor deze doelgroep. De kinderen krijgen les in groepjes van maximaal 12 kinderen. De kinderen werken samen in groepjes van drie, met een eigen begeleider. Het samen bereiden van een recept van A tot Z zorgt niet alleen voor veel plezier maar blijkt ook een goed middel te zijn om kinderen met autisme sociale vaardigheden bij te brengen, zelfvertrouwen te geven en faalangst te verminderen.

Meedoen?
Het kinderkookcafé is een samenwerking tussen Autstekend, BuroFlo en Wilgaerden. Kinderen die er gebruik van willen maken, hebben een verwijzing van de gemeente nodig, of een PGB. Alle 7 Westfriese gemeentes steunen het kinderkookcafé initiatief. Meer weten? Neem dan contact op met BuroFlo, tel. 0229-576357 of e-mail: info@buroflo.nl. Aanmelden kan ook: via leekerwijzer@leekerweidegroep.nl

Tijdstip en Locaties:
De Perelaar, Sint Martinusstraat 13, 1689 GN Zwaag
Woensdag: 15:45 - 17:45 uur
Zaterdag: 15:00 - 17:00 uur

Westerhof, Westerstraat 175, 1601 AG Enkhuizen
Zaterdag: 15:00 - 17:00 uur

Info aanvragen

Wilt u meer weten of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op.